IPTV

Az IPTV szolgáltatás, az RKSZ szélessávú adatkommunikációra alkalmas hálózatán érkezik Önhöz, és mind a hagyományos, mind az új típusú televíziókészülékén nézhető. A IPTV szolgáltatás kábeltelevíziós vagy kombinált szolgáltatásainkat előfizető  ügyfeleink részére DÍJMENTES. Minden megrendelő részére három készüléket lehet regisztrálni (TV, mobil vagy táblet). Az előfizetett szolgáltatást elviheti, bárhol és bármikor élvezheti a TV szolgáltatásunkat. Szolgáltatásunk kompatibilis (Android, iOS, Windows és Linux operációs rendszerekkel).

Az IPTV a hagyományos kábeltelevízió tulajdonságait ötvözi a legkorszerűbb technikai fejlesztésekkel, így biztosítva az interaktív televíziózás nagyszerű élményét.

Az új megoldásoknak köszönhetően átalakítja az eddigi tévénézési szokásokat, mert számos kényelmi és kiegészítő szolgáltatás kapcsolódik hozzá, ezzel kényelmesebbé és élvezhetőbbé téve az otthoni televíziózást. Az IPTV csatornakiosztásunk azonos a digitális kábeltelevízió kiosztásunkkal, melyet itt olvashat.

IPTV – telepítése Windows 10 operációs rendszerre

IPTV – alapbeállítása

IPTV – kapcsololódás a szolgáltathoz

TV készülékek

Androidos okos TV esetén nincs szükség IPTV set-top-box-ra a szolgáltatás közvetlenül beállítható a TV készülékben.

Set-Top-Box

IPTV Set-Top-Box

Nem okos és hagyományos készülékek esetén szükség van egy IPTV set-top-box-ra, mely IP jeleket konvertálja a TV készülékek részére megjeleníthető analóg és digitális jelekké. Az általunk ajánlott  és forgalmazott eszközeink között megtalálható a FULL HD és 4K felbontású  is, de természetesen a hagyományos TV kimenettel is rendelkeznek az Set-Top-Box. A IPTV Set-Top-Box rendkívül kicsi bankkártya méretű és nem kell, hogy látható helyen legyen mivel támogatja a HDMI-CEC funkciót így a TV saját távvezérlőjével is üzemeltethető vagy akár okos telefonnal is vezérelhető.  Méretből adódóan a fogyasztása is igen kedvező. Ha elől szeretnéd hagyni akkor két szín összeállításban tudjuk biztosítani a vevőkészüléket fekete és fehér/pink színekben.

Chromecast 2

Kiemelten támogatjuk a Google által gyártott Chromecast 2, amely bármely tévékészülékből a legjobb okos TV-t csinál. Itt olvashat minden amit érdemes tudni róla.

Elektronikus műsorkalauz (EPG)

A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme az Elektronikus Műsorkalauz (Electronic Program Guide, azaz EPG), amelyben nemcsak arról tájékozódhat, hogy melyik műsor mikor kerül vetítésre, hanem további háttér információkhoz is juthat a különböző filmekről, benne szereplő színészekről. A műsorkalauz segítségével emlékeztetőt is beállíthat kedvenceihez, így biztosan nem kési le azokat.