Gigabit sebességgel a jövőbe

A FRITZ! Box 6490 kábelmodemet (bridge) kifejezetten kábelcsatlakozásokhoz tervezték. Az integrált kábelmodemnek köszönhetően a FRITZ! Box a legújabb átviteli szabvány használatával könnyedén és biztonságosan szörfözhet az interneten gigabites adatsebességekkel.

WIFI-5

Az új WIFI-5 szabványnak megfelelő 5 és 2,4 GHz WIFI elérérhetőségnek köszönhetően a nagyaebességű alkalmazásokat és full HD filmnézést is élvehetjük kábelek nélkül.

Készen áll a jövőre az IPv6 segítségével

Az IPv4 mellett a FRITZ! Box támogatja az IPv6 Internet protokollt. Az IPv6 kényelmesebbé teszi a meglévő szolgáltatásokat és egyszerűsíti az új alkalmazások sokaságát, így biztos lehet benne, hogy készen áll a legújabb technológiákra.

Titkosított kommunikáció VPN-en keresztül

Az elismert IPsec szabványnak köszönhetően létrehozhat egy virtuális magánhálózatot a FRITZ! Box-on a vállalati hálózathoz való kapcsolódáshoz. A beállítások konfigurálhatók a FRITZ!Box-án és átvihetők okostelefonokra, táblagépekre és számítógépekre.

Védelem

A FRITZ! Box átfogó védelmet nyújt a támadások ellen. Az előre konfigurált tűzfal, a szűrő funkció, valamint a DECT és a Wi-Fi titkosítás biztonságos kapcsolatot biztosítanak. A szülői felügyelet és a vendég internet-hozzáférése természetesen ingyenes.

Felhasználói kézikönyv (angol).