Kábelnet (DOCSIS 3.0 és 3.1)

A kábeles Internet elsősorban olyan magánfelhasználóknak, kis-, középvállalatoknak nyújt költséghatékony megoldást, amelyek tevékenységéhez elengedhetetlen az Internet rendszeres napi használata, hosszabb időn át nagy letöltési sávszélességgel. A Kábelnet szolgáltatást az év minden napján, napi 24 órán keresztül, forgalomtól függetlenül biztosítjuk minden előfizetőnknek. A Kábelnet nem vonalkapcsolt rendszer, azaz nem kell számolni a kapcsolati időből eredő távközlési költséggel, mindemellett a telefon és az Internet kapcsolat egyidejű használatára ad lehetőséget. Az általunk szolgáltatott Kábelnet Internet használata során nem fog tapasztalni sávszélesség csökkentést vagy többletszámlázást, ha esetleg több GB-os havi letöltést kezdeményezett!

Szolgáltatásun előnyei:

  • Folyamatosan zavartalan szolgáltatás.
  • Költséghatékony Internet hozzáférés: fix havi díj, forgalmi- és telefon díj nélküli hozzáférés, létesítése nem igényel magas összegű beruházást.
  • Szélessávú adatátvitel: nagy mennyiségű adatok fel- és letöltése, állandó garantált sávszélesség, széles körű kiegészítő szolgáltatások.
  • Korlátlan Internet kapcsolat: folyamatos 24 órás Internet kapcsolat, egy időben Internetezhet és telefonálhat, minimum 15x nagyobb letöltési sebesség az ADSL Internet eléréssel szemben, üzleti minőségű szolgáltatás.
  • A szolgáltatás tetszőleges számú munkaállomással is használható egy időben.

Előfizetői végberendezés

A legnagyobb szolgáltatási csomagjain mellé (Happy Link 300; Happy Link 500, Happy Family 300 és Happy Family 500) kiváló végberendezés biztosítunk ügyfeleink részére, mellyel kábelen és wifi is kiváló előfizetői élményt nyújt Önnek. E végberendezés és a Samsung Galasy S8+ készülékkel a wifi csatlakozáson keresztül mért internet letöltés 499 Mbps volt.

Elérhető szolgáltatásaink

MEGNEVEZÉS TV  SZOLGÁLTATÁS
SEBESSÉG (Mbps)
LETÖLTÉS FELTÖLTÉS
Happy Family 500 van 500
40
Happy Family 300 van 300
20
Happy Link 500 nincs 500
40
Happy Link 300 nincs 300
20

 

Szolgáltatás megrendelés itt lehetséges.

Központjaink

Magas színvonalú nagy kapacitású gerinchálózati kapcsolatok használatával különlegesen jó minőségű és megbízhatóságú szolgáltatásokat tudunk biztosítani. Folyamatosan alkalmazunk nagy sebességű TCP/IP kapcsolókat router-eket, amelyek lehetővé teszik a 1000 Mbit/s sebességű átvitelt is, ezzel egy biztonságos, skálázható és elfogadható árú Internet szolgáltatást valósíthatunk meg, mely új generációs megoldásokat is lehetővé tesz, mint például: multimédia, videó broadcast és disztributív számítástechnika, stb. Internet alkalmazásokhoz természetesen szintén biztosítani tudjuk az IP protokoll használatát 1000 Mbit/s sebességig. Eközben hálózatunk folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy minél megbízhatóbb, gyorsabb szolgáltatásokat biztosíthassunk. E fejlesztések során célunk a legkorszerűbb technika integrálása hálózatunkba. Korszerű eszközparkunk biztosítja a legjobb teljesítmény (szervereink (IBM/Lenovo), routereink (CISCO, Mikrotik), CORE-switchek (ARRIS), switcheink (CISCO, D-Link). Magán és Üzleti előfizetőinket döntően NGN (Next-gerenration Network) hálózatokon hálózatunkon keresztül szolgáljuk ki DOCSIS 3.0 (koax) és GE-PON (optika) szolgáltatási szabványokon segítségével.

Szolgáltatásaink minősége

Munkatársaink folyamatosan a rendelkezésre álló legmodernebb technikával felügyelik hálózatunkat. A legfontosabb számunkra, hogy elérhetőségünk és stabilitásunk minél nagyobb legyen.

Elérhetőség, tartalékaink

A minőségi szolgáltatás elérése érdekében különböző biztonsági tartalékokat, alternatív megoldásokat építettünk hálózatunkba a stabilitás és az elérhetőség érdekében. Ezen céljaink elérése érdekében a legmodernebb software, hardware és hálózati menedzsment technikákat alkalmazzuk. Az esetlegesen felmerülő problémákat már a megjelenésükkor megpróbáljuk elhárítani mielőtt azok károkat okozhatnának. Routereink elsődlegesen az Open Shortest Path First (OSPF) technológiát alkalmazzák, amely drasztikusan csökkenti a hibalehetőségeket. Az OSPF technika lehetővé teszi a gyors hibaelhárítást, ezzel az Ügyfél felé a hibák nem érezhetőek. Cégünk célja a 99.9%-os éves elérhetőség biztosítása Ügyfeleinek.