Otthoni INTERNET + Otthoni TV + MobilTV

Csomagajánlatunk megrendelése esetén rendkívül kedvezményt tudunk biztosítani Önnek, hogy minden nagyszerű szolgáltatást igénybe tudja venni. A választott csomag minél nagyobb annál nagyobb kedvezményt adunk. Minden csomag része az analóg és digitális kábeltelevízió szolgáltatás. Digitális szolgáltatással kiváló tűéles képpel és hibátlan hanggal élvezheti kedvenc műsorait.

LEGJOBB ajánlatunkat itt találja.

Otthoni Internet szolgáltatás

A mai modern élet ellengethetetlen része, elképzelhetetlen nélküle a tanulás, az információ szerzés és tájékozódás, a kapcsolattartás barátainkkal és ismerőseinkkel. A hivatali ügyintézés reformjának kellős közepén vagyunk, olyan dolgokat lehet elintézni két-három kattintással, amelyet pár évvel ezelőtt hosszú utazással és tömérdek várakozással lehetett a végére járni. A szolgáltatást mérőszáma a minél nagyobb sávszélesség biztosítása. A csomagjain összeállítása során a tipizálható ügyféligényeket vettük alapú és az ennek legmegfelelőbb sávszélességet kínáljuk a csomagjainkban.

Otthoni TV szolgáltatás

A több generáción által jól ismert hagyományos analóg TV szolgáltatást nem kell Önnek bemutatni, de ezen szolgáltatás csoport is elérhető a csomagban. A digitális TV szolgáltatás is már hagyományosnak és talán kis túlzással ismertnek is tekinthető, mely esetén a műsorok képei torzítás és zavaró hibáktól mentesen jutnak el a fogyasztók készülékéig (TV, set-top-box, laptop, stb.).

A “hagyományos” televízió szolgáltatáshoz képes a digitális (DVB-C) szolgáltatáson belül lehetőség van prémium minőséghez is hozzáférni, ami kép minőség jelentős javulását jelenti. A HD és 4K felbontással sugárzott műsorok esetén sokkal élethűbb megjelenésű minden kép.

MobilTV szolgáltatás

A csomag része a MobilTV kiegészítő szolgáltatásunk is, amely jelenleg a televíziózás csúcsát jelenti és megváltoztatja a televíziós szokásainkat. A szolgáltatáshoz öt független készüléken párhuzamosan egymástól függetlenül 100 televíziós műsorból válogathat. További részletek itt talál.