Analóg csatornakiosztás változás Nógrádsáp 2020. november 2.-tól

Az igényeknek megfelelően az Internet szolgáltatás bővítése érdekében (felkészülünk a gigabites sávszélesség nyújtására) és a változó törvényi előírásoknak megfelelően az analóg csatornakiosztást szükségszerűen meg kell változtatnunk.

Annak érdekében, hogy a régi TV készülékeken is nézhető legyen a digitális szolgáltatás és Ön nem maradjon le egyetlen kedvenc műsoráról se, ezért a változással párhuzamosan a régi TV készülék tulajdonosok számára bérleti vagy vásárlási konstrukcióban tudunk biztosítani Set-Top-Box-ot (digitális-analóg átalakító).

Az általunk biztosított kiváló tulajdonságú és minőségű alacsony fogyasztású set-top-box-ok a későbbi változásokat is le fogják tudni majd követni. A Set-Top-Box-on Euroscart analóg kimeneten keresztül lehet a TV készülékhez csatlakoztatni. Ha szükséges Euroscart-Euroscart csatlakozót tudunk biztosítani szintén bérleti vagy vételi konstrukcióban.

STB ÁRAK ÉS MEGRENDELÉS

A fentiek miatt az analóg csatornakiosztás a alábbiak szerint változik meg 2020. november 2-tól az új analóg csatornakiosztás itt érhető el:

A DIGITÁLIS CSATORNAKIOSZTÁST A VÁLTOZÁS NEM ÉRINTI!!!

Kérjük a fentiek szíves megértését és elfogadását.